ponedjeljak, 14. rujna 2015.

Kostimi

Kostimi za maskenbal, maškare, fašnik, noć vještica i razne proslave. Koliko puta ste se našli u situaciji da se svi žele maskirati, a vama se neda jer neznate u što bi se uopće maskirali?! Sljedeća prilika za kostimiranje i maskiranje stići će brzo a vi opet niste spremni! Ideje za maškare mogu se pronaći u kazalištu, na predstavama, u filmovima, na televiziji kao i u svakodnevnom životu.





Kostimi za 2016 godinu?
Kako bi vam olakšali i dali poneku ideju u što da se maskirate izabrali smo nekoliko ideja koje možete pogledati na ovom blogu. Ove ideje trebale bi pobuditi kreativnost u vama i uljepšati vam dan!

U potrazi za savršenim kostimom imate tri osnovna izbora:

1. kupiti kostim
2. iznajmljivanje kostima
3. izraditi kostim kod kuće

Ukoliko želite kupiti kostim, možete kupiti u potpunosti izrađen kostim što je ujedno i skuplja opcija ili možete kupiti dio po dio i sami složiti konačni izgled. Ukoliko ne možete pronaći kostim u vašem gradu, možete naručiti one koje želite na internetu. Platiti ćete cijenu kostima, poštarinu čiji će iznos ovisiti o tome odakle naručujete kostim. U pravilu nećete morati platiti nikakvu carinsku pristojbu. To čisto ovisi o tome da li će carinski službenik zapaziti pošiljku i naplatiti pristojbu ili ne. Da, točno tako. Od 5 kostima koje smo mi naručivali za 2 su naplaćene pristojbe, a na ostala 3 nisu!?

Komplet! Najludji Kostimi Skinite na vaš kompjuter besplatno. Da bi otvorili paket potreban vam je WinRar program.

Ukoliko se odlučite naručiti kostim ili dijelove kostima iz neke druge države, na internetu, to na kraju i neće biti toliko skupo a konačno ćete imati kostim, već izrađen, točno onakav kakav želite!


Dakako, možete i sami pokušati izraditi kostim kod kuće, u potpunosti ga skrojiti i osmisliti ili ga sastaviti od dijelova koje već imate. Ovako što će sasvim sigurno zahtijevati da imate malo talenta I umjetničkog dara. Teško je izmišljati ideje za kostim ravno iz glave, puno je lakše kad se već ima neke primjere ispred sebe.

Na ovom blogu dobit ćete upravo to, puno ideja za kostim i maske koje će vam pokazati kako se lako maskirati za rođendansku proslavu, za maskenbal, karneval, noć vještica, fašnik ili čisto iz ludosti! Na desnoj strani ovog bloga možete pronaći kategorije u koje su kostimi razvrstani: kostimi za noć vještica, dječji kostimi, muški, kostimi za žene, seksi kostimi te maske i kostimi.



Maškare, maskenbal, fašnik, maske i kostimi čine svijet ljepšim. Zato pogledajte ideje za kostim i zabavite se.

Posao - Tražite posao